Ons heerlijke tapasmenu
Kom 7 dagen per week genieten van onze heerlijke onbeperkte tapaskaart voor maar €39,95 per persoon. Reserveer nu online je tafel. Op zaterdag en zondag ook onbeperkte tapas als lunch van 13:00 tot 16:00.
Voor ons onbeperkt tapas menu hanteren wij de volgende spelregels.
Tapas vlees
- 1. Mini kipsaté
- 2. Taco kipdöner met cheddarsaus
- 3. Huisgedraaide Indische gehaktballetjes met srirachamayonaise
- 4. Kip yakitori spiesje
- 5. Gebakken gemarineerd buikspek
- 6. Kip cashew ketjap
- 7. Loaded tortilla chips met pittig gehakt en quacamole
- 8. Warme dadels met spek & honing
- 9. Charcuterie (vleeswaren bordje)
- 10. Sweet and spicy ribbetjes
- 11. Mini hamburgertje
- 12. Gemarineerde kipkluifjes
- 13. Chorizokroketjes
- 14. Corndog met mosterd, ketchup en gefrituurde uitjes
- 15. Serranoham kroketjes
- 16. Mini varkenshaas sate
- 17. Warme brie met spek & honing
- 18. Kipkrokantjes met chilimayonaise
- 19. Cajun style surf and turf spiesjes (licht pikant)
- 20. Ossenhaaspuntjes met pepersaus
- 21. Taco pulled pork met bbq saus
- 22. Surf & Turf | Varkenshaas & gamba’s
- 23. Varkenshaasstukjes honing-teriyaki
- 24. Kip piri piri
- 25. Rundercarpaccio met truffelmayo
- 26. Ossenhaaspuntjes met rode portsaus
- 27. Beef tataki met bulgogi saus
- 28. Ham met meloen
Tapas vegetarisch
- 29. Patatas bravas met aioli
- 30. Groene asperges met knoflook
- 31. Gebakken champignons met knoflook en ui
- 32. Huisgemaakte heksenkaas met dipstengels
- 33. Gefrituurde uienringen met chilisaus
- 34. Maisribbetjes met bbq saus
- 35. Geitenkaaskroketjes met honing
- 36. Bruschetta halloumi met spicy tomatensalsa
- 37. Zoete aardappelfriet met truffelmayonaise
- 38. Mini quiche lorraine
- 39. Mini puntpaprika met zeezout (uit de oven)
- 40. Camembert uit de oven met tempranillogelei
- 41. Kaaskroketjes met grove mosterd
- 42. Warm geitenkaasje met walnoot, honing & tijm
- 43. Salade mini burrata met perzik, tomatencrumble en balsamicoglaze
- 44. Tortillachips met kaas, crème fraîche en chilisaus
- 45. Gnocchi gevuld met spinazie en ricotta
- 46. Kaasplankje van "de Weypoort"
- 47. Portobello gevuld met roomkaas, pesto en oude kaas
- 48. Mini bietencarpaccio met geitenkaas en balsamicoglaze
- 49. Gemengde salade met honing mosterddressing
Tapas vis
- 50. Gefrituurde garnalen dumpling
- 51. Calamares met aioli
- 52. Scampi’s in knoflookolie
- 53. Tempura gamba’s met kerrie mayo
- 54. Garnalenkroketjes
- 55. Kibbeling met remouladesaus
- 56. Scampi’s pill pill
- 57. Garnalencocktail
- 58. Zalm sashimi met wasabi-kruiden & sojasaus
- 59. Tonijn sashimi met wasabimayo & sojasaus
- 60. Tataki van tonijn met citroenpeper, wasabimayo & bosui
- 61. Botervis carpaccio met mosterd-dilledressing
- 62. Zalmstukjes in de honing-teriyaki
- 63. Pasta met gamba’s en lente-ui in chili-roomsaus
- 64. Met oude kaas gegratineerde mosselen
- 65. Bruschetta met huisgemaakte tonijnsalade
- 66. Gegratineerde coquilles met witte wijnsaus en parmezaan
- 67. Tataki van zalm met soja crumble en wasabiglaze
- 68. Zeebaars omwikkeld met serranoham
Tapa van de maand
- 69. Wisselende tapa vlees | vis | vega
- 70. Wisselend soepje vlees | vis | vega